2011. május 31., kedd

Hasznos tanácsok: Csapatépítés

Ezen az oldalon megtudhatja, mennyire egyszerű egy kicsi induló csapattal (3 - 5 fő) nagy hálózatot építenie, és megmutatjuk Önnek milyen egyszerűen tud majd hihetetlen sok pénzt  keresni, abban az esetben ha néhány apró dolgot megvalósít.  

  1. Feladat: 
Az első és legfontosabb, hogy találjon 3 vagy 4 embert a barátai és ismerősei között, akik szívesen használnának egy 75 féle gyógynövényből készült 100%-ig természetes terméket a bőrük egészségesen tartásához, és hihetetlen sok pénzt is szeretnének vele keresni minden hónapban. Próbáljon olyan embereket csatlakoztatni Önmagához, akik elszántak, pénzt akarnak keresni és meg tudják venni az első 200 ml-es Arquebusade Vizet 16,500 ft-ért. 

Ha ezt megoldotta, akkor a továbbiakban csak erről a 3 - 4 fős kis csapatáról kell gondoskodnia, tartani velük a kapcsolatot, és hetente mondjuk 1 szer felhívni és beszélgetni velük az üzletről. Kísérje figyelemmel, hogy aktívak maradjanak minden hónapban. Tanítsa meg őket arra, hogy pontos, de rövid információkat adjanak a termékről és az üzletről, és  tovább tudják adni az Ön elszántságát. Csak a kis csapatára fókuszáljon, és rájuk fordítsa minden figyelmét.

Ne komplikálja, ne bonyolítsa tovább az üzletét és az életét, ne gondolja azt, hogy Önnek kell dolgoznia mindenki helyett, és egyedül kell majd egy több száz fős csapatot építeni, ahhoz, hogy több ezer eurót kereshessen. Ez sokkal egyszerűbb, mert az Ön 3  vagy 4 emberén keresztül fog az üzlete felépülni. 

Ahhoz, hogy egyszer már végre sok pénzt keressen minden hónapban, csak 3 - 4 ember kell, olyanok, mint Ön, akik elszántak, tudják mit akarnak, és azt is tudják ezért mit kell tenniük. 

Ha ez sikerült, Önnek nincs több munkája, és nem is kell a továbbiakban tenni semmit. Ennyi volt a munka! HIHETETLENÜL HANGZIK UGYE? De ha ezen felül Önnek van kedve és energiája tovább építeni és felgyorsítani az üzlete építését, akkor az interneten keresztül erre végtelen nagy lehetősége van. Ehhez a munkához nagy segítséget adnak a cégünkkel leszerződött fiatal egyetemisták (Lásd. < Közösségi média > menüpont alatt), akik segíteni fognak Önnek abban, hogy a világhálón láthassák  a weboldalát, amin keresztül bárhonnan a világon újabb és újabb tagokat építhet a csapatába.  

A mi munkánk meg ott kezdődik, ahol az Öné véget ért. Mi rendkívüli módon tiszteljük és anyagilag megbecsüljük ezt a munkáját, amit azzal bizonyítunk , hogy az MLM történetében kiemelkedően magas szintenkénti pénzt fizetünk Önnek minden hónap végét követően az elszámolásnál, amiből önmagának és a családjának is jólétet teremthet.

Hasznos tanács az 1.) feladathoz  Világos, tiszta és egyszerű információkat adjon annak akivel beszél. Nem kell tolakodónak lenni. Ha megérti a partnere, amit Ön mond és tetszik is neki az üzlet, akkor felébred benne a vágy és rövid időn belül felismeri, hogy ez egyáltalán nem komplikált, nem kell megszakadnia a munkában és ezzel az üzlettel végre egyszerűen és gyorsan nagyon sok pénzt kereshet ő is.

Ne vesztegesse az idejét olyan emberekre, akiket győzködni kell. Az ilyen emberek el fogják fárasztani Önt és nem lesznek a javára. Nem fogják tovább vinni az Ön elszántságát és nem fog teljesülni velük a célja, egyszerűen fogalmazva nem fog tudni velük pénzt keresni. Tehát ha Ön minden fontos információt elmondott, Ön megtette a feladatát.

Ne nézze, ki a szponzora és mit csinál. Dolgozik-e vagy sem. Ez egy olyan üzlet, ahol kaphat másoktól, és adhat is másoknak embereket. Ha Ön hisz abban, amit csinál akkor Ön sikeres lesz és sok pénzt fog keresni. Ne foglalkoztassa, hogy ezzel másoknak is jót tesz és pénzt keresnek az Ön munkájából, mert csak az energiáját pazarolja és a fókuszát téríti el a céljától. Ne feledje! Ön is fog pénzt keresni más munkájából, mert ez egy ilyen üzlet, ahol mindenki segíthet, mindenkinek. Máskülönben meg, amit Ön ad másoknak azt hosszú távon visszakapja az élettől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése